Followers

Friday, November 22, 2013

Internet Downloader Manager 6.18 Build 7 + Crack + XP Manual


Internet Download Manager terbaru adalah 618 build 7, tapi yang saye kongsikan kat sini 618 build 5. Malas nak cari yang build 7, kalau anda rajin.. share lah dengan saye ye (^_^)

Komputer office ni pakai window ori XP, so bile aku download dan install IDM, dia akan keluar pop up massage "fake serial number".

The solutions is ~ ~ setelah anda selesai download dan extract file di bawah, install IDM 618 build 5 di komputer anda, copy crack "IDM_6.18_build_7_Crack_only", pastekan di "C:\Program Files\Internet Download Manager". Klik apply kemudian Ok.

Sekirenye masih lagi keluar pop up message "fake serial number", sila guna dan extract file "IDM_reigstrattion_Manual_method", kemudian ikut panduan yang disediakan dalam file tersebut.

Best pakai win XP ni, smooth jer.. tapi macam-macam pulak masalah, masa pakai win 7 dulu, mudah jer.. biasalah downgrade.. macam gini lah jadinye.


Password : duadz.com

IDM_6.18_build_7_Crack_only

IDM_reigstrattion_Manual_method

idman618build5.exe
Reactions:


0 Powerfull Critical Thinking: